SİVAS / GEMEREK - Eğerci Ortaokulu

Bakanımız Yusuf Tekin: “Türkiye Yüzyılı Maarif

Modeli, bütüncül eğitim yaklaşımını merkeze

alan, beceri odaklı ve sadeleştirilmiş içeriklerle

öğrencilerimizin ilgili konuyu derinlemesine

öğrenme imkânı tanıyan yeni yaklaşımları

bünyesinde barındırıyor.”

Şbt

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 8. Sınıflara yönelik 3.Tam Kapsamlı Değerlendirme Sınavı yapıldı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi okulumuzda uygulanmaya devam ediliyor. Proje için pano çalışmaları yapan Türkçe Öğretmenimiz Ayşe Meryem ÇARKIT'a teşekkür ederiz.

Şbt

24 Şubat Cumartesi günü 6,7 ve 8. sınıf öğrencilerimizle birlikte Kayseri gezisi düzenledik.

Şbt

7. Sınıf Sosyal Bilgiler Dersi "Kil Tabletlerden Akıllı Tabletlere Konusunu" Eğlenceli hale getirdik.

Ara

AFETE HAZIR OL!

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını okul bahçemizde tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımlarıyla coşkuyla kutladık.

Eyl

İlçe Jandarma Komutanlığımız Tarafından Öğrencilerimize Trafik Eğitim Semineri Verildi.

Öğrencilerimizin, Jandarma Trafik Ekiplerimizden aldıkları bu eğitimle günlük hayatta daha bilinçli ve güvende hareket etme becerileri kazandırıldı. Trafik kurallarına uymanın önemine vurgu yapıldı. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin trafikte daha bilinçli olmalarını sağlamayı amaçlandı.

Tem

İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik olarak planlanan okul yıl sonu pikniğimiz Sızır HES Santral bhçesinde gerçekleştirildi.

Tem

İlkokul binamızda resimlerle Türk Masal Kahramanları çalışmamızda sona yaklaştık.

Tem

Okulumuz bahçesinde çevre düzenleme çalışmalarımız sürüyor.

Ara

Avrupa Birliği Ülkeleri Temel Eğitim Kurumlarında Demokrasi Kültürünün Güçlendirilmesi Projesi ekibi rehberlik ve yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla okulumuzu ziyaret etti.

Kas